Študentska sekcija Društva za odnose z javnostmi osvojila Zlato pero

Na tekmovanju Gold Quill Awards 2018, ki ga prireja Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev (IABC), je Študentska sekcija Društva za odnose z javnostmi (ŠSPRSS) za organizacijo konference PR Teater prejela prestižno Nagrado za odličnost, v kategoriji komunikacijskega izobraževanja.

Iz mednarodnega združenja IABC so sporočili, da so Študentsko sekcijo PRSS nagradili tudi s posebnim priznanjem Sharon Berzok Student Award. Nagrado podeljujejo študentom, ki dosežejo najvišje standarde komunikacijske odličnosti v študentskih kategorijah tega priznanega mednarodnega ocenjevanja. 

S predstavljenim projektom PR teater si je ŠSPRSS tako prislužila dve priznanji, ob Zlatem peresu tudi to posebno priznanje za najboljšo študentsko prijavo in s tem 500 ameriških dolarjev vredno štipendijo za poklicni razvoj in izobraževanje.

ŠSPRSS je bila edina dobitnica med študenti na letošnjem ocenjevanju Zlato pero, za katerega je bila značilna visoka udeležba. Nagrade Zlato pero so tako kot delovanje mednarodnega združenja poklicnih komunikatorjev IABC namenjene uveljavljanju globalnih poklicnih standardov. 

Projekt PR Teater 2017 je bil že osmi v nizu dogodkov, ki jih študenti vsako leto prirejajo na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani.

Študentkam in študentom iskrene čestitke!

Novice