Imate doma dijaka/-njo? Poletna šola za dijake: Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate

Imate doma dijaka/-njo 2. ali 3. letnika? Ste se že pogovarjali o izbiri študija?

Če še ne vedo, kaj bi študirali, je brezplačna Poletna šola Kariernih centrov Univerze v Ljubljani odlična priložnost, da se bolje spoznajo, obiščejo fakultete in akademije Univerze v Ljubljani in vidijo, kaj s pridobljeno izobrazbo in poklicem lahko počnejo po koncu študija.

Karierni centri Univerze v Ljubljani organizirajo brezplačno poletno šolo za dijake z naslovom Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate, s katero želijo spodbuditi dijake, da začnejo pravočasno razmišljati o izbiri študija, da prepoznajo svoje interese, osebnostne lastnosti in kompetence, se seznanijo z možnostmi študija in zaposlovanja v prihodnosti in se tako lažje odločijo glede nadaljnje študijske in karierne poti. 

Vsak dan se bodo zvrstile delavnice na temo samoocene in lažje izbire študija, podkrepljene s ključnimi informacijami o visokošolskem sistemu, vpisu in mednarodnih izmenjavah, obiski fakultet in akademije Univerze v Ljubljani ter ogledi uglednih slovenskih podjetij in organizacij.

Program poletne šole si lahko dijak prilagodi svojim potrebam in interesom. Vse informacije o programu in prijavi so dostopne preko povezave.

Udeleženci poletne šole, ki ne živijo v Ljubljani in se bodo posebej za ta namen pripeljali z javnim prevozom v Ljubljano, lahko uveljavljajo povračilo stroškov javnega prevoza. Za dodatne informacije pišite na naslov 

Kako so se imeli na lanski poletni šoli lahko pogledate tukaj, spremljate jih lahko tudi na Facebook strani.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Novice