Danfoss vabi mlade diplomante v podiplomski program inovacij

V Danfossu iščejo mlade diplomante iz področja inovativnosti, inženiringa in tehnike. Preberite si več o razpisanih delovnih mestih in podiplomskem programu.

Danfoss mladim diplomantom, ki so zaključili 2. bolonjsko stopnjo iz področja inovativnosti, inženiringa in tehnike ponuja izredno priložnost za sodelovanje v Danfossovem podiplomskem programu. V okviru 2-letne zaposlitve za čas trajanja programa se pripravite na morebitno nadaljnjo kariero v Danfossu oz. jo uporabite za intenziven začetek vaše kariere. 

Možnost imate sodelovanja v štirih, poslovno pomembnih projektih, od tega dveh v tujini, kjer boste pridobili tudi mednarodne izkušnje. Še več, globalna naravnanost projektov vas opremi z znanjem dela z ljudmi iz različnih kultur in profesionalnih ozadij – zgradite si lahko neprecenljivo socialno mrežo strokovnjakov in drugih udeležencev v programu.

Razpisana so:

-      3 mesta v programu Financ in računovodstva

-      5 mest v programu Upravljanja oskrbovalne verige

-      8 mest v programu Inovacij in inovativnosti

-      9 mest v programu Prodaje in marketinga

Strokovno ozadje in sposobnosti

Za prijavo v program pričakujejo 2. stopnjo (magistrski program) univerzitetne izobrazbe na področju strojništva, elektrotehnike, IT ali drugega, povezanega z internetom stvari, robotiko in upravljanjem s podatki, zaključeno v letih 2018 ali 2019.

Izbrani/-a kandidat/-ka poleg formalne izobrazbe izkazuje še proaktivnost, pozitiven in odprt pristop k spoznavanju drugih kultur, je mobilen/-a, ter ima: 

Izkušnje iz relevantnega področja, pridobljene preko študentskega ali prostovoljnega dela, zaželeno iz tujine, nadpovprečne študijske rezultate, močne analitične sposobnosti, željo po učenju in spreminjanju obstoječih procesov in praks, usmerjenost v timsko delo in odlične komunikacijske sposobnosti, tekoče znanje angleščine. 

Prijave pričakujejo v angleškem jeziku.


 

 

Novice