Počitniške delavnice za otroke - popust za alumne

Oddelek za restavratorstvo UL ALUO in Narodna galerija vabita na poletno likovno delavnico za osnovnošolce in srednješolce, ki bo potekala od 1. do 5. julija 2019, vsak dan od 8.30 do 12.30, z možnostjo podaljšanja do 16.ure.

 

Na delavnici z naslovom Ajkec med zemljo in zlatom bodo otroci spoznavali tehnologijo nastajanja gotskih tabelnih slik, na katerih bodo iskali razlike med poslikanimi deli, ki vsebujejo zemeljske pigmente, in pozlačenimi plastmi.

Za vse, ki si po likovnem ustvarjanju še ne bodo želeli domov, bo letos možno ostati tudi na kosilu in na dodatni plesni delavnici Ajkec pleše.

TERMIN IN LOKACIJA KDAJ:

Od ponedeljka, 1. 7., do petka, 5. 7., vsak dan od 8.30 do 12.30, z možnostjo podaljšanja do 16.00 (kosilo in plesna delavnica).

KJE:

Oddelek za restavratorstvo UL ALUO, Svetčeva 1, Ljubljana.

Udeleženci bodo zaradi tehnoloških zakonitosti isti izdelek izdelovali več dni, zato je zaželena prisotnost vseh pet dni.

CENE (vključujejo DDV):

Likovna delavnica: 130 € na osebo (2. otrok 10 % popust, 3. otrok 15 % popust, 4. otrok brezplačno). Podaljšan program s kosilom in plesno delavnico: 65 € na osebo Skupaj: 195 € na osebo

Opomba: material, orodje, predpasnike, malico in pijačo dobijo udeleženci na delavnici.

POSEBEN POPUST:

Cena za otroke alumnov UL je 95 € na osebo za likovni del ter 55 € za plesni del s kosilom, oboje skupaj 150 €. Na prijavnico samo pripišite identifikacijsko številko, ki jo dobite, ko se prijavite v spletni portal Alumni UL.

PRIJAVE IN REZERVACIJE:

Izpolnjeno prijavnico pošljite: po e-pošti na naslov: tamara.trcekpecak@aluo.uni-lj.si;

po navadni pošti na naslov:

izr. prof. mag. Tamara Trček Pečak, Akademija za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani, Erjavčeva 23, 1000 Ljubljana.

NAČIN IN ČAS PLAČILA:

Po prejeti izpolnjeni prijavnici vam bomo, če bo na delavnici še prostor, v roku treh dni poslali obvestilo o načinu plačila tečaja. V priponki najdete daljši opis delavnice, celoten program in prijavnico. - - -

 

Sodelujoči pri projektu:

Vodja projekta: izr. prof. mag. Tamara Trček Pečak

Idejna zasnova in vodenje delavnic:

izr. prof. Tamara Trček Pečak, akad. slik. 

Strokovna sodelavca:

doc. Gregor Kokalj, akad. slik, in izr. prof. Miladi Makuc Semion

Vodja plesne delavnice:

mag. Mojca Leben

Sodelujoča ustanova:

Narodna galerija v Ljubljani, Oddelek za izobraževanje in animacijo ter Oddelek za konserviranje in restavriranje

Novice