Poletna šola za dijake

Imate doma dijakinjo ali dijaka 1., 2. ali 3. letnika srednje šole, ki se še odloča glede nadaljevanja študija?
Vljudno vas vabimo, da jih povabite k prijavi na brezplačno poletno šolo za dijake »Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate«, ki jo organiziramo Karierni centri UL v tednu od 24. do 28. 8. 2020 in bo tokrat potekala v celoti preko spleta.

Dijakinje in dijaki bodo imeli možnost, da spoznajo svoje interese, talente, osebnostne lastnosti, vpisni postopek, poklice prihodnosti, si zastavijo karierne cilje, raziščejo možnosti za dijake s posebnimi potrebami ter virtualno obiščejo kar 20 fakultet UL. Zadnji dan, v petek, bodo na 4 okroglih mizah dijakom alumni Univerze v Ljubljani predstavljali svoje karierne poti.

Veseli nas, da na letošnji poletni šoli sodeluje kar 20 fakultet UL ter 16 alumnov UL, prav tako pa smo obogatili tudi jutranji nabor delavnic in predavanj. Program je zasnovan široko (dogodki potekajo vzporedno) in dijak si lahko program povsem prilagodi ter obišče tiste predstavitve, ki so zanj zanimive.

Več informacij o programu in prijavi najdete na spletni strani ali Facebook strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Novice