DOBRODELNI KONCERT SRČNA UL

Univerza v Ljubljani vabi na Dobrodelni koncert Srčna UL, ki bo v torek, 6. decembra 2022, ob 20.00 v dvorani Julija Betetta na Akademiji za glasbo (Kongresni trg 1). Na koncertu bodo nastopili študentski simfonični orkester Grex Symphoniacorum Univerze v Ljubljani, Combo band Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani in Ansambel saksofonov 96, ki ga prav tako sestavljajo naši študentje in profesorji.

Vstopnico za koncert si zagotovite s posredovanim potrdilom o nakazilu 30 EUR ali več na e-naslov srcnaul@uni-lj.si (posnetek zaslona SMS donacij/potrdilo o plačilu). Več o projektu in možnostih darovanja sredstev je dostopnih na povezavi www.uni-lj.si/srcnaul.

Univerza v Ljubljani vabi na Dobrodelni koncert Srčna UL, ki bo v torek, 6. decembra 2022, ob 20.00 v dvorani Julija Betetta na Akademiji za glasbo (Kongresni trg 1). Na koncertu bodo nastopili študentski simfonični orkester Grex Symphoniacorum Univerze v Ljubljani, Combo band Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani in Ansambel saksofonov 96, ki ga prav tako sestavljajo naši študentje in profesorji.

 

Vstopnico za koncert si zagotovite s posredovanim potrdilom o nakazilu 30 EUR ali več na e-naslov  (posnetek zaslona SMS donacij/potrdilo o plačilu). Več o projektu in možnostih darovanja sredstev je dostopnih na povezavi www.uni-lj.si/srcnaul

Namen projekta Srčna UL, v katerem sodelujemo z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, je reševanje kratkoročnih finančnih težav študentk in študentov, ki zaradi aktualnih razmer s svojimi dohodki ne morejo kriti življenjskih stroškov ali stroškov, povezanih s študijem. Vsa zbrana sredstva v sklopu Dobrodelnega koncerta Srčna UL bodo v celoti namenjena študentkam in študentom Univerze v Ljubljani, ki so se znašli v finančni stiski in bodo porabljena za kritje bivanjskih stroškov, hrane in oblačil, študijskega materiala ter računalniške opreme, potrebne za študij.

K sodelovanju vabi tudi rektor Univerze v Ljubljani, prof. dr. Gregor Majdič. »S humanitarno akcijo imamo znova priložnost pokazati, da smo družba, ki je iskreno in srčno pripravljena priskočiti na pomoč študentkam in študentom v stiski. Zagotavljamo vam, da bomo na Univerzi v Ljubljani poskrbeli, da bo pomoč resnično prišla do tistih, ki jo najbolj potrebujejo.«

Dobrodelni koncert Srčna UL bo potekal v prenovljenih prostorih Palače Kazina, kjer ima nove prostore Akademija za glasbo Univerze v Ljubljani. Dvorano Julija Betetta bodo preplavili zvoki glasbe študentk in študentov ter zaposlenih Univerze v Ljubljani.

 
Kdaj: torek, 6. december 2022, 20.00 – 21.30
Kje: Akademija za glasbo, dvorana Julija Betetta, Kongresni trg 1, Ljubljana
Vstopnica: donacija 30 € za študentke /študente v finančni stiski Srčna UL
Kontakt za več informacij: 

Novice