Sodelovanje z delodajalci

Mreža klubov alumnov UL v sodelovanju s Kariernimi centri UL spodbuja povezovanje diplomantov in delodajalcev ter si prizadeva za učinkovit prenos znanj.

Sodelovanje delodajalcem prinaša različne možnosti ter priložnosti. V primeru, da želite objaviti prosta delovna mesta kliknite tukaj

V nadaljevanju se lahko seznanite tudi z ostalimi storitvami: 

a) Pomagamo vam pri predstavitvi podjetja

Pomagamo vam pri predstavitvi podjetja

 

V okviru organizacije izobraževanj, delavnic, posvetov, povezovalnih dogodkov in konferenc Mreže klubov alumnov UL ter Kariernih centrov UL, ima delodajalec možnost spoznati uspešne posameznike, talente in predstaviti zaposlitvene možnosti, ki jih ponuja diplomantom UL.

 

b) Mentorstvo med in z alumni UL

Mentorstvo med in z alumni UL

Mentorski sistem povezuje alumne UL – strokovnjake na različnih področjih – s študenti, absolventi in mladimi alumni, ki šele začenjajo svojo karierno pot. Prenos znanja na mlajše omogoča povezovanje stanovskih kolegov in spodbuja razvoj stroke ter obenem posameznikom nudi možnost prenosa znanj in izkušenj na nove generacije.

 

c) Objavljanje prostih delovnih mest na spletnem portalu alumnov UL

Objavljanje prostih delovnih

Na portalu Alumni UL omogočamo objavo prostih delovnih mest, ki so primerna za alumne UL. Ker portal alumnov UL omogoča registracijo le fizičnim osebam – alumnom UL, imamo za objavo različnih kariernih priložnosti na voljo enotno vstopno točko – spletni portal za osebni in profesionalni razvoj POPR. Prijava organizacije je potrebna pri prvem vnosu, kasneje boste vnašali le aktualne oglase. Kratka navodila za uporabo so na voljo s klikom tukaj.

Objavljamo izključno delovna mesta, kjer se prijave zbirajo neposredno pri delodajalcu. Ne objavljamo prostih delovnih mest posrednikov (zaposlitvenih agencij ipd.).

 

d) Seznanjanje z novostmi preko e-novičnika za delodajalce

Seznanjanje z novostmi preko e-novičnika za delodajalce

S prijavo na e-novičnik za delodajalce boste obveščeni o profilih diplomantov, inovativnih in drugačnih načinih kadrovanja talentov, dobrih praksah sodelovanja Univerze z delodajalci, o novostih na področju visokega šolstva uspehih študentov UL ter drugih internih informacijah z Univerze v Ljubljani.

 

Za več informacij se obrnite na:

01/2418 732