Skoči na vsebino

Doktorska šola

Aktualno

 

VABLJENI K PRIJAVI NA RAZPIS ZA VPIS V DOKTORSKE ŠTUDIJSKE PROGRAME ZA ŠTUDIJSKO LETO 2022/2023 

 

  

  • Vabljeni na letno srečanje Doktorske šole Univerze v Ljubljani, ki bo v četrtek, 2. junija 2022, ob 16. uri v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede.Vabilo in program dogodka. Tema letošnjega srečanja je ravnanje z raziskovalnimi podatki. Doktorski študenti in študentke se prijavijo do 1. junija 2022 na portalu POPR.  

  

  • Univerza v Ljubljani bo v sodelovanju s strokovno spletno revijo Alternator in zavodom Muzej in galerije mesta Ljubljana organizirala mednarodno konferenco z naslovom »REINVENTING SCIENCE COMMUNICATION? CHALLENGES FOR THE POST-TRUTH ERA«, ki bo potekala 13. – 14. oktobra 2022 v Ljubljani. K sodelovanju so prijazno vabljeni vsi raziskovalci in raziskovalke, pedagogi in pedagoginje, ter magistrski in doktorski študenti in študentke Univerze v Ljubljani. Več informacij.

  • Univerza v Ljubljani je članica konzorcija 19 univerz Venice International University (VIU), ki ima sedež v Benetkah in ponuja možnosti za izmenjavo študentom vseh stopenj in smeri ter številne programe poletnih šol, intenzivne tematske seminarje, mednarodno akademijo za doktorske študente, pripravništvo v podjetjih v Italiji oz. na članicah konzorcija. Aktualne informacije.


  • P R O G R A M    E R A S M U S +

  • K A R I E R N A   P O T

    Vabimo vas, da se podate na karierno pot za doktorske študente in študente, na kateri boste lahko okrepili svoje komunikacijske veščine in pisanje znanstvenih člankov, predstavitve, osebne veščine in sodelovanje z drugimi. Pridružite se nam na aktivnostih, ki so namenjene tako doktorskim študentom kot tudi študentom zaključnih letnikov, ki razmišljate o doktoratu, ali tistim študentom, ki vas zanimajo tovrstne vsebine. Prijavite se v POPR-u>> 
    potka